Graisse d’Oie 460gr

6

Klassiek product uit de Franse keuken om in te bakken. Veelgebruikt in restaurantkeukens om de onovertroffen smaak en het hoge rookpunt: ganzenvet laat zich beter verhitten dan boter of plantaardige vetstoffen. Na openen koel bewaren en dan nog maanden houdbaar.

Graisse d’oie is trouwens ook typisch Amsterdams. Onder de naam Schmaltz kon je het tot voor kort nog vinden bij de koosjere slager. Een traditie om snel weer af te stoffen!

Ramajo is de producent van onze Confit de Canard, Graisse d’oie en Cassoulet, gevestigd in de Gers in het Zuidwesten van Frankrijk. Het is een familiebedrijf waar de eenden en ganzen vrij buiten lopen en de producten met zorg op ambachtelijke wijze gemaakt worden.

We bezorgen je online bestelling nu ook buiten Amsterdam!

Bezorgen buiten Amsterdam (PostNL Food)
– Elke dinsdag voor 15:00 uur besteld is uiterlijk donderdag tussen 17:00 en 22:00 uur in huis
– Bezorgkosten €9,50 (minimaal bestelbedrag 40 euro)

Bezorgen binnen Amsterdam (met onze koelwagen)
– Van di t/m vr tussen 11:00 en 18:00 uur
– Bezorgkosten €6 (minimaal 40 euro, gratis vanaf 75 euro)