Marike’s kaasselectie van het moment

Wil jij gewoon een mooie kaasplank, maar weet je niet wat je moet bestellen? Kies hieronder je budget en wij stellen een pakket voor je samen. Hierbij kijken we naar wat er op het moment echt mooi rijp is en krijg je dus elke keer wat anders.

Als je specifieke wensen hebt kan je deze doorgeven in de bestelnotities, doe je dit niet dan krijg je een kaasplank die opbouwt van mild naar sterk – van geit naar blauw. We nummeren de kazen en stoppen er een lijstje met de namen bij, zo kan je ze op de juiste volgorde op de plank leggen en nog even rustig bestuderen op onze Kaaswiki.

Weet je al wat je erbij wilt drinken? Geef dit aan in de bestelnotities en dan zorgen wij ervoor dat de kazen er smakelijk bij passen! Of completeer je bestelling met een van onze wijnen en wat lekker voor erbij.

Als je op zoek bent naar een specifieke kaas kan je dat doorgeven in de bestelnotities hieronder, vergeet niet aan te geven hoeveel je van deze kaas wilt hebben.

Het snijden van kaas blijft handwerk. Als we onder je bedrag uitkomen, vullen we je (online)bestelling aan met een stukje kaas of iets anders bijpassend.

Andere suggesties…

We bezorgen je online bestelling nu ook buiten Amsterdam!

Bezorgen buiten Amsterdam
– Elke dinsdag voor 15:00 uur besteld is uiterlijk vrijdag uur in huis
– Bezorgkosten €10-15 (minimaal bestelbedrag 40 euro)

Bezorgen binnen Amsterdam (met onze koelwagen)
– Van di t/m vr tussen 11:00 en 18:00 uur
– Bezorgkosten €6 (minimaal 40 euro, gratis vanaf 75 euro)