Nederlands

48,50

ca. 1150gram

Een indrukwekkende line-up van al het moois wat er in Nederland te krijgen is.

– Een fris romig Fransje van kaasmaker Mathilde, hier uit Amsterdam.
Skeapsrond, zachte schapenbrie van de Dikhoeve uit Ransdorp.
Kobunder, een harde kaas van geit- en koemelk met een natuurkorst van Appelstroopkaramel. Óf de beroemde Remeker van Jerseymelk.
Fiore, de enige echte behoorlijke roodflorakaas uit ons land, gemaakt in de provincie Utrecht. Deze doet je wellicht denken aan een licht type Taleggio.
Blauwe Geit uit Brabant, een frisse blauwe kaas met een zachte smaak.
Boeren Goudse Oplegkaas als prachtige afsluiter van dit plateau. Gemaakt door Marije van der Poel van een eiland in de Kaagse Plassen in het Groene Hart.
Chutney van Wilde Chutney

Wijnsuggesties bij dit plateau:

  1. Chapoton Blanc €13,50
  2. Poiré Pacory €10,50
  3. Les Quatre Fils rood €8,90

Uitverkocht