
Nederlands
€48,50
ca. 1150gram
Een indrukwekkende line-up van al het moois wat er in Nederland te krijgen is.
– Een fris romig Fransje van kaasmaker Mathilde, hier uit Amsterdam.
– Skeapsrond, zachte schapenbrie van de Dikhoeve uit Ransdorp.
– Kobunder, een harde kaas van geit- en koemelk met een natuurkorst van Appelstroopkaramel. Óf de beroemde Remeker van Jerseymelk.
– Fiore, de enige echte behoorlijke roodflorakaas uit ons land, gemaakt in de provincie Utrecht. Deze doet je wellicht denken aan een licht type Taleggio.
– Blauwe Geit uit Brabant, een frisse blauwe kaas met een zachte smaak.
– Boeren Goudse Oplegkaas als prachtige afsluiter van dit plateau. Gemaakt door Marije van der Poel van een eiland in de Kaagse Plassen in het Groene Hart.
– Chutney van Wilde Chutney
Wijnsuggesties bij dit plateau:
- Chapoton Blanc €13,50
- Poiré Pacory €10,50
- Les Quatre Fils rood €8,90
Uitverkocht