
Nederlands Royaal
€47
5-8 personen (ca. 1205 gram)
Een indrukwekkende line-up van al het moois wat er in Nederland te krijgen is:
– Een fris romig Fransje van kaasmaker Mathilde, hier uit Amsterdam.
– Kobunder, een harde kaas van geit en koemelk met een natuurkorst van Appelstroopkaramel.
– Het Zwaluwgekwetter als “Hollands Camembertje” uit het prachtige Lievelde in Gelderland.
– Fiore, de enige echte behoorlijke roodflorakaas uit ons land, gemaakt de provincie Utrecht. Deze doet je wellicht denken aan een licht type Taleggio.
– Blauwe Geit uit Brabant
– Boeren Goudse Oplegkaas als prachtige afsluiter van dit plateau. Gemaakt door Marije van der Poel van een eiland in de Kaagse Plassen in het Groene Hart.
– Chutney van Wilde Chutney
Wijnsuggesties bij dit plateau:
- Mas de Bressade blanc €12,00
- Lousberg €6,95
- L’aime chai €12,80