Confit de Canard Ramajo

17,25

Heerlijke malse eendenbouten gekonfijt in ganzenvet. Zet de gesloten pot een paar minuten in warm water zodat de bouten doorwarmen en makkelijk loskomen uit het vet. Vervolgens het huidje krokant bakken in een pan of in de oven. Vergeet niet de bijkomende aardappeltjes op te bakken in het ganzenvet, misschien nog wel een grotere traktatie dan de boutjes zelf. Geblancheerde haricots verts erbij en voilà, een koningsmaal. Het overgebleven ganzenvet vooral bewaren in de koelkast. De komende weken bak je hiermee alles nét iets lekkerder dan in gewone olie.

We bezorgen je online bestelling nu ook buiten Amsterdam!

Bezorgen buiten Amsterdam (PostNL Food)
– Elke dinsdag voor 15:00 uur besteld is uiterlijk donderdag tussen 17:00 en 22:00 uur in huis
– Bezorgkosten €9,50 (minimaal bestelbedrag 40 euro)

Bezorgen binnen Amsterdam (met onze koelwagen)
– Van di t/m vr tussen 11:00 en 18:00 uur
– Bezorgkosten €6 (minimaal 40 euro, gratis vanaf 75 euro)

Kef is essentieel en open zoals normaal, tot 18.00/18.30