Proeflokaal weer open!

Proeflokaal Kef is weer open dus je kan deze zomer genieten van proeverijen, kaasplateau’s en fijn borrelen op ons prachtige terras! We zijn heel blij dat het weer kan! Voorlopig hebben we alleen tafels buiten op het terras, aangezien we binnen in het Proeflokaal de afstand nog niet kunnen garanderen. We hopen daarom dat het weer ons goed gezind is!

Dégustation Intermédiaire
28,50 per persoon

Twee plateau’s met in totaal negen soorten kaas uit alle families, oplopend in sterkte en twee glazen bijpassende wijn. Je leert de verhalen achter de kaas én de makers kennen. En natuurlijk ook die over de wijnen en het lekkers daaromheen. Neem een pen mee om proefnotities te maken en precies te ontdekken waar jouw smaak zit.
Bij elke proeverij serveren we baguette van bakkerij de Gebroeders Niemeijer.

Supplement Charcuterie
13,50 per persoon

De proeverij is uit te breiden met een fantastische selectie charcuterie, waaronder pâté de Campagne van Baamsburgs big en wilde ganzenrilette van de Pasteibakkerij. En natuurlijk de gedroogde worst van Brandt & Levie.

Bekijk hier onze gehele menukaart!

De aandachtspunten op een rij:

Wil je een proeverij komen doen, dan graag even reserveren. Dit kan tot een dag van te voren op deze pagina. Voor de dag zelf, bel ons dan even van tevoren (vergeet niet je mondkapje voor op de pont = verplicht!)

– Reserveren doe je in een specifiek tijdsslot, zodat iedereen van de kaas en het terras kan genieten. Bel ons svp even als je wat eerder of later bent (020-7370817). Tussen de reserveringen hebben we een kwartier ingepland, zodat het nooit te druk is en we de afstand kunnen waarborgen. Wanneer het rustig is kun je natuurlijk langer blijven zitten.

– Het is aan te raden een warm kledingstuk mee te nemen voor als het iets frisser is.

– Reserveren kan voorlopig met maximaal vier personen. Ben je met meer dan twee personen, dan vertrouwen wij erop dat je een gezamenlijk huishouden vormt.

– Bij het maken van de reservering stellen we een aantal vragen i.v.m het Corona-virus, volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de dag van je reservering vertrouwen we erop dat je bij twijfel of klachten contact met ons opneemt om je reservering te verzetten.

– Bij extreem slecht weer zijn we helaas genoodzaakt de reservering te annuleren, aangezien we alleen op het terras open kunnen. We kunnen je dan een Degustation a la Maison aanbieden, zodat je thuis toch van een heerlijke proeverij kan genieten. Of we stellen met plezier een mooie kaasselectie voor je samen in de winkel naast het Proeflokaal. Mocht dit het geval zijn dan zullen we zowel per mail als telefonisch contact met je opnemen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over een reservering dan kun je contact met ons opnemen via pek@abrahamkef.nl.

We kijken uit naar jullie komst!