Proeflokaal weer open!

Het Proeflokaal is weer open. Dat betekent genieten van proeverijen, kaasplateau’s, mooie wijnen en bieren. Binnen hebben we een beperkt aantal tafels, dus reserveer op tijd om je te verzekeren van een fijn plekje.

Dégustation Intermédiaire
28,50 per persoon

Twee plateau’s met in totaal negen soorten kaas uit alle families, oplopend in sterkte en twee glazen bijpassende wijn. Je leert de verhalen achter de kaas én de makers kennen. En natuurlijk ook die over de wijnen en het lekkers daaromheen. Neem een pen mee om proefnotities te maken en precies te ontdekken waar jouw smaak zit.
Bij elke proeverij serveren we baguette van bakkerij de Gebroeders Niemeijer.

Supplement Charcuterie
13,50 per persoon

De proeverij is uit te breiden met een fantastische selectie charcuterie, waaronder pâté de Campagne van Baamsburgs big en wilde ganzenrilette van de Pasteibakkerij. En natuurlijk de gedroogde worst van Brandt & Levie.

Bekijk hier onze gehele menukaart!

De aandachtspunten op een rij:

Wil je een proeverij komen doen, dan graag even reserveren. Dit kan tot een dag van te voren op deze pagina. 
Voor de dag zelf, kan je ons bellen om te kijken of er een plekje vrij is om te borrelen. De proeverij vraagt voorbereiding van onze kant en is daarom niet op de dag zelf te reserveren.
(
vergeet niet je mondkapje voor op de pont = verplicht!)

– Reserveren doe je in een specifieke tijd. Bel ons svp even als je wat eerder of later bent (020-7370817). Tussen de reserveringen hebben we een kwartier ingepland, zodat het nooit te druk is en we de afstand kunnen waarborgen. Wanneer het rustig is kun je natuurlijk langer blijven zitten.

– Reserveren kan voorlopig met maximaal vier personen.

– Als je graag met meer dan vier personen wilt komen, dan kunnen we kijken of er een mogelijkheid is om twee tafels voor je te reserveren. Deze reservering kan echter alleen gemaakt worden in overleg. Aangezien de ruimte bij ons beperkt is, is dit namelijk niet altijd mogelijk. Bel hiervoor naar 020-7370817 of mail naar pek@abrahamkef.nl.

– Bij het maken van de reservering stellen we een aantal vragen i.v.m het Corona-virus, volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de dag van je reservering vertrouwen we erop dat je bij twijfel of klachten contact met ons opneemt om je reservering te verzetten.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over een reservering dan kun je contact met ons opnemen via pek@abrahamkef.nl.

We kijken uit naar jullie komst.