Hulp bij bestellen?

Hoeveelheid
Voor een kaasplank rekenen we tussen de 75 – 125 gram per persoon. Wil je kaas als maaltijd? Denk dan aan 200 à 250 gr per persoon. De kazen op de website worden verkocht per 100 gram, 250 gram of per stuk. Kijk dus even goed hoeveel eenheden je nodig hebt!

Alleen rijpe kaas
Omdat we werken met verse, seizoensgebonden producten, kan het mogelijk zijn dat je bestelde kaas niet op voorraad of nog niet rijp genoeg is. In dat geval zoeken we een andere kaas voor je uit in een vergelijkbare prijs- en smaakcategorie.

Kaas over?
Kaas over? Gooi deze niet weg! Kaas is namelijk geen dagvers product en blijft nog een hele poos goed.  Kazen zijn niet zomaar over de datum of niet meer lekker. Wat kaas wel doet is zich verder doorontwikkelen en rijpen. Geitenkazen worden vooral scherper van smaak. Een schimmel op je harde kaas? Deze kun je er gewoon afsnijden en de rest opeten. Witschimmelkazen zijn te ver als ze naar ammoniak beginnen te ruiken. Blauwe kazen zijn best weerbaar. Als ze oranje worden en bitter smaken, zijn ze te ver over hun top heen.

Cadeaubonnen
De cadeau- en proeverijbonnen van Kef kunnen online worden afgerekend en worden binnen twee werkdagen verstuurd per post.

Serveren
Kaas smaakt het best als het op kamertemperatuur geserveerd wordt. Daarom adviseren we de kaas minimaal 2 uur van te voren uit de koelkast te halen. De kaas kan al op het plateau gelegd worden en afgedekt met een vochtige doek.

Kom je er niet uit met bestellen, bel ons dan op 020- 42 000 97.

Terug naar de webshop >>

We bezorgen je online bestelling nu ook buiten Amsterdam!

Bezorgen buiten Amsterdam (PostNL Food):
– Elke woensdag voor 15:00 uur besteld is donderdag tussen 17:00 en 22:00 uur in huis
– Bezorgkosten €9,50 (minimaal bestelbedrag 40 euro)

Bezorgen binnen Amsterdam (met onze koelwagen)
– Van di t/m vr tussen 11:00 en 18:00 uur
– Bezorgkosten €6 (minimaal 40 euro, gratis vanaf 75 euro)