Locatie: Kef Proeflokaal Noord
Datum: 24 januari

Op 24 januari een tweede kans om te komen proeven met de Utrechtse brouwerij de Kromme Haring!

Stephen Grigg en Gijs van Wiechen brouwen sinds 2014 bijzondere, eigenwijze en originele kwaliteitsbieren met éen been in de Amerikaanse craftbeerrevolutie en de andere in de traditionele Europese biertradities. De Kromme Haring brouwt kleinschalig met smaak als leidraad, helemaal passend bij Kef dus! We gaan vier bieren proeven, telkens met twee verschillende kazen die het beste in het bier naar voren halen. Tijdens het proeven zullen we honderduit vertellen over het bier, de kaas, de combinaties en wat ons verder nog meer invalt. Proef je mee?

Coming Proeflab Fromagerie Kef will host extra special guests from Utrecht; craft brewery de Kromme Haring!

Stephen Grigg and Gijs van Wiechen have been brewing their surprising, well-made, delicious and drinkable beers since 2014. We will explore four of their recent creations, paired with eight different Kef cheeses. While tasting we’ll listen to beer stories and cheese myths and answer all of your questions. We’ll speak Dutch but English speakers with an open mind are very welcome too!!

Tickets >>