Leer alles over kaas
Leer alles over kaas
Bij rauwmelkse kazen wordt melk gebruikt die direct uit de stal komt, deze wordt dus niet verhit. Het gebruik van rauwe melk zorgt tijdens de rijping van de kaas voor een diverser en complexer eindresultaat.
Wij zijn altijd op zoek naar de hoogst haalbare kwaliteit in elke kaas die we voeren. We hebben een voorliefde voor kleine producenten en het kenmerkende karakter van hun ambachtelijke kaas.
Gesloten op Maandag (i.v.m. werkzaamheden)
Gesloten op Dinsdag (i.v.m. werkzaamheden)
10:00 - 18:00 Woensdag
10:00 - 18:00 Donderdag
10:00 - 18:30 Vrijdag
09:30 - 18:00 Zaterdag
Gesloten op Zondag
Gesloten op Maandag
10:00 - 18:00 Dinsdag
10:00 - 18:00 Woensdag
10:00 - 18:00 Donderdag
10:00 - 18:00 Vrijdag
10:00 - 18:00 Zaterdag
Gesloten op Zondag
Gesloten op Maandag
10:00 - 18:00 Dinsdag
10:00 - 18:00 Woensdag
10:00 - 18:00 Donderdag
10:00 - 18:00 Vrijdag
10:00 - 18:00 Zaterdag
12:00 - 18:00 Zondag
De Kaaswiki heeft het antwoord op al je kaasvragen. Van melksoort en land van herkomst tot mooie verhalen van de kaasmakers en stukjes kaasgeschiedenis. Van lactische fermentatie en geotrichum (liefkozend geo) die een fluweelzacht wolkje op de witschimmels maakt tot geitenkaasjes in as en natuurkorstkazen uit Nederland.